Voor de markt totaal onverwacht wordt WE International de nieuwe eigenaar van Vilenzo. Als alles rond komt is door de snelle manier van handelen de schade voor het maandag failliet verklaarde concern minimaal gebeleven en blijft de markt een interessante partij rijker. Vandaag wordt de papierwinkel in orde gebracht en is de overname definitief.

In goed overleg met de bewindvoerder en de directie heeft modeconcern WE International, middels de aankoop van activa, het grootste gedeelte van de activiteiten van het failliet verklaarde modeconcern Vilenzo International overgenomen.

Dit heeft WE topman Ronald de Waal vandaag bekendgemaakt. Onder andere de toonaangevende merken Van Gils, Frans Molenaar, Jaguar, Bad Boys, Cakewalk, Jottum en Dobber maken onderdeel uit van het concern.

R. de Waal: "Wij zijn zeer verheugd met de overname van Vilenzo International. Vilenzo is een belangrijke speler in Nederland op het gebied van formele en casual herenkleding, tricotbovenkleding voor dames en kinderkleding.

De WE Groep heeft verdergaande plannen met het overgenomen concern en wil de diverse merken verder uitbouwen." De diverse merken van Vilenzo International zullen onderdeel uitmaken van de WE Groep waartoe ook moderetailer WE en lingerieketen Beldona behoren.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN