• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • We verkoopt beroepskledingtak

We verkoopt beroepskledingtak

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

We International heeft zijn beroepskledingtak alweer van de hand gedaan. Labels Corporate Fashion in Breda is overgenomen door de Zweedse Kwintet Groep. De financiële details van de transactie worden niet bekendgemaakt.

We Fashion verwierf Labels in mei 2006. Toen heette het nog ID Company Fashion. Door deze overname wordt Kwintet marktleider in de Benelux. Het bedrijf is sinds 2005 eigendom van Industri Kapital en ontwerpt, maakt en distribueert bedrijfskleding voor merken zoals Kansas, Fristads, Wenaas, KLM Kleding, Adolphe Lafont, Hejco en A-code Active Wear. Labels is hoofdleverancier van TNT en rekent onder meer de Efteling, Rijkswaterstaat, Staatsbosbeheer en de Nederlandse Spoorwegen tot zijn klanten. Het hoofdkantoor is gevestigd in Breda, er werken ruim 45 mensen en de jaaromzet overstijgt de 25 miljoen euro.

Kwintet heeft ambitieuze Europese groeiplannen met Labels. “Nu Labels deel gaat uitmaken van de Kwintet Groep zijn we in staat om ons aanbod aan grote bedrijven die vragen om Europese oplossingen, verder te verbeteren,” aldus de CEO Anders Groenlund. “Corporate wear is strategisch gezien voor ons zeer belangrijk. Wij zijn van plan zowel autonoom als door overnames verder te groeien.”

 

WE Fashion
Wewewe