• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • WEARe nieuwe beurs Igedo

WEARe nieuwe beurs Igedo

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Het is officieel: Igedo lanceert volgend jaar een nieuw beursconcept voor 'hedendaags en vooruitstrevend' design. De nieuwe beurs heet WEARe en niet D-Unit zoals eerder was aangekondigd.

Eind april maakte Igedo al bekend Marc McQuire te hebben aangenomen voor de opzet van een nieuwe beurs voor jeans- en streetwear. McQuire heeft hiervoor vijf jaar bij de concurrerende Bread&Butter modebeurs in Berlijn gewerkt. D-Unit was de werktitel van de nieuwe beurs. Oorspronkelijk wilde Igedo deze al dit seizoen laten plaatsvinden, maar in mei werd de eerste editie uitgesteld tot februari 2008. Wel zal in juli een 'sneak preview' van WEARe worden georganiseerd tijdens de zomereditie van de Igedo Fashion Fairs in Düsseldorf als onderdeel van de sectie 'Style & Signatures'.

Deze week heeft de organisatie de nieuwe beurs officieel met een persbericht aangekondigd en een website gelanceerd. De eerste complete editie van WEARe staat gepland voor 8-10 februari 2008 in Düsseldorf. Verrassend genoeg valt die datum niet exact samen met de andere Igedobeurzen - CPD, HMD, Body Look en Global Fashion - in de stad. Die staan namelijk op 10, 11 en 12 februari gepland. WEARe wordt met een aparte datum, eigen locatie en marketing als een zelfstandige beurs gepresenteerd. Daarmee volgt de organisatie naar eigen zeggen de wensen van de doelgroep. Namen van deelnemende merken zijn nog niet bekendgemaakt.

Weare