• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Welke stoffen zijn sexy

Welke stoffen zijn sexy

PARTNER CONTENT
Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Kleding en sexy lingerie spelen een belangrijke rol in het seksleven van veel mensen. Het kan je seksleven namelijk net dat beetje extra geven waardoor het spannend blijft of juist opnieuw weer spannend wordt. Maar wat zijn dan eigenlijk echt sexy stoffen. Natuurlijk is het belangrijk om te vermelden dat dit per persoon erg kan verschillen. Er zijn echter wel verschillende stoffen te noemen die de meeste mensen erg sexy vinden.

Zacht en glad

Voor de meeste mensen geldt dat de ze een stof die zacht en glad is erg sexy vinden. Hoe gladder de stof, hoe sneller je geneigd bent om deze aan te raken. Zijde is bijvoorbeeld een erg sexy stof. Dat heeft vooral te maken met de gladheid en de glas die deze stof uitstraalt. Er wordt dan ook ontzettend veel sexy kleding van zijde gemaakt zoals nachtkleedjes en zelfs ondergoed. Een andere stof die heel zacht is en daardoor veel verbonden wordt met seks en erotiek is fluweel. Deze stof heeft daarnaast ook nog eens een erg luxe uitstraling waardoor het nog spannender wordt.

Satijn en Kant

Het meest spannende is natuurlijk sexy lingerie . Als het daarover gaat, kunnen we kant niet negeren. Ontzettend veel spannende lingeriesetjes worden namelijk van kant gemaakt of bestaan in ieder geval voor een gedeelte uit deze stof. Je kunt net niet door kant heen kijken, waardoor lingerie van deze stof extra spannend is en de avond extra heet kan maken. Hetzelfde geldt eigenlijk min of meer voor satijn. Ook deze stof wordt veelvuldig gebruikt bij het maken van sexy lingerie. Niet alleen slipjes bijvoorbeeld ook nachtkleedjes en lingeriesetjes worden van deze zachte stof gemaakt.

Pluimen

Tot slot een stof die echt niet mag ontbreken als het gaat om spannender maken van je seksleven. Pluimen zijn daar namelijk uitstekend geschikt voor. Deze zijn ontzettend zacht en worden daardoor veelvuldig door sekspartners gebruikt om elkaar langzaam maar zeker op te winden. Denk bijvoorbeeld aan een veer waarmee je elkaar kunt strelen en langzaam maar zeker naar een hoogtepunt kunt brengen.

Partner Content