• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Werken bij... Siebel Juweliers

Werken bij... Siebel Juweliers

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Naast traditionele viermomenten als je verjaardag, kerst, Moederdag en geboorte zijn er veel andere momenten om te vieren. Die grote en kleine feestjes kun je vieren door jezelf of een ander een mooi sieraad of horloge cadeau te geven. Een blijvende herinnering aan een bijzonder moment. Deze feestjes vieren wij bij Siebel Juweliers!

Siebel Juweliers ambieert met haar formule 'Celebrate Life' de beste juwelier van Nederland te zijn. Siebel heeft 42 winkels met sieraadmerken zoals Isare, Ti-Sento, Merii en ook horlogemerken zoals Oris, Guess, Maurice Lacroix en Tag Heuer. Met ruim 350 deskundige medewerkers en door de inzet van de Siebel Academy kan Siebel haar klanten op een professionele wijze adviseren.

Aan het woord is Els van Rossum, bedrijfsleidster bij Siebel in Arnhem

Hoe ben je aan deze baan gekomen?

Na jarenlang werkzaam te zijn geweest in een groothandel, wilde ik graag terug naar mijn oorspronkelijke beroep binnen de juweliersbranche. Ik ben op verkenning gegaan in diverse steden en op het web om uit te vinden welke juwelier mij aan sprak. Met de vernieuwende blik op de winkeluitstraling en benadering van klanten ben ik bij Siebel uitgekomen. Via de Site heb ik gesolliciteerd naar de functie van assistent bedrijfsleider in den Bosch. Na een gesprek met de regiomanager en de manager P&O kwamen zij tot de conclusie dat de functie van bedrijfsleider in Arnhem beter bij mij zou passen.

Werken bij Siebel...is voor mij.

Elke ochtend het gevoel hebben van YES! Met een prachtige collectie, een moderne en vooral open uistraling van de winkel en een fantastisch team is het elke dag genieten. Met de drive om elke dag (week) de budgetten te halen met de handvatten die we hebben vanuit de trainingen vieren wij het feestje met de klanten en met elkaar. Om vanuit een gezellige sfeer optimale resultaten te halen.

Welke mogelijkheden zijn er binnen het bedrijf?

Siebel geeft elke medewerker de kans te groeien d.m.v. persoonlijke doelen, trainingen. coaching "on the job". De communicatie binnen het bedrijf is zeer open en gebaseerd op vertrouwen. Wanneer je een idee aandraagt en goed onderbouwd gaat het management er zeer serieus mee aan de slag om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Hoe ziet je werkdag eruit?

Na het inruimen van de sieraden en schoonmaken van de winkel gaan we de "start van de dag" behandelen. Hierin bespreken we de resultaten van de vorige dag, de budgetten en doelstellingen uit de verkooptraining voor die bewuste dag. De "to do's" worden besproken, zodat iedereen weet wat er verwacht wordt. En uiteraard genieten we van een kopje heerlijke koffie.

Om 10 uur gaat de winkel open en staan we helemaal klaar om de klanten te verwelkomen. "On the job" gecoached om met het hele team nog betere resultaten te kunnen behalen. We zijn tenslotte een commercieel bedrijf. Aan het einde van de dag bespreken we hoe de dag verlopen is, wat er goed is gegaan en wat beter had gekund.

Voor toekomstige collega's.

Als je commercieel bent ingesteld, uitdaging zoekt in je werk binnen de retail, houdt van groei en doelen verwezenlijken, zul je, je bij Siebel op je plaats voelen.

Siebel