“Wij ondernemen in het WFC”

Ondernemers in het World Fashion Centre vertellen over hun ondernemerschap, visie en ambitie.

“Ondernemers in het WFC kunnen elkaar versterken, dat werkt inspirerend” - Ellen Smit van Camel Active

Ellen Smit vertegenwoordigt sinds juni 2015 de damesmodelijn van het internationale modemerk ‘Camel Active’ in Nederland. Dat doet ze vanuit een showroom in het World Fashion Centre, waar ze inmiddels een oud gediende is met jarenlange ervaring in de modewereld.

“CMLC GmbH, hoofdlicentiehouder van het merk Camel Active, samen met licentiepartner Bültel Worldwide Fashion GmbH hebben in 2013 het mannenmodemerk uitgebreid met outdoor jacks voor vrouwen. Een eerste stap om zich nog beter voor te bereiden op de toekomst en Camel Active als compleet lifestyle merk voor mannen en vrouwen te positioneren", vertelt Ellen.

Als je Ellen vraagt het merk te omschrijven, antwoordt ze: “Camel Active is een succesvol Duits merk met een lange en indrukwekkende geschiedenis. De basis voor het merk is ontstaan in de jaren 1970. Sinds dat moment hoorde Camel Active al bij de top merken binnen de casual kleding. In eerste instantie was de focus gericht op kwalitatieve en betrouwbare schoenen en originele kleding voor mannen. Tegenwoordig bestaat de collectie uit een groot en divers aantal productlijnen, zoals Camel Active kleding, Camel Active schoenen en Camel Active accessoires. ”Als merk staat Camel Active voor een authentieke, sportieve lifestyle.”

“Camel Active womenswear brengt aankomende Herfst/Winter 2016/17 outdoor jacks, blazers, accessoires en schoenen en breiden in de nabije toekomst uit met pantalons en tops tot een complete lifestyle. “De collectie is vrouwelijk, sportief-modisch met een stoere uitstraling. Daarnaast ook comfortabel en functioneel, je kunt met de outdoor jacks door regen en wind. Vooral hier in Nederland wel handig”, lacht Ellen. “We zijn een fietsland met een wisselvallig klimaat, niet onbelangrijk dus met vraag naar modieuze jassen waarin je droog en warm blijft.”

Ellen zit al zo’n dertig jaar in de mode. “Na mijn mode opleiding heb ik een tijd in het buitenland gewerkt en gewoond. Weer terug in Nederland heb ik verschillende facetten van het modevak doorlopen. Zo’n vijfentwintig jaar geleden kwam ik hier in het World Fashion Centre terecht. In het begin heb ik bij verschillende labels ervaring opgedaan. Bij een label op de zestiende verdieping, met geweldig uitzicht, ben ik vijftien jaar blijven plakken. In de loop van de jaren heb ik in verschillende ruimtes gewerkt. Zodoende is het World Fashion Centre eigenlijk mijn thuis geworden.”

“Toen ik de kans kreeg Camel Active womenswear te gaan vertegenwoordigen, was er geen enkele twijfel om ons hier te vestigen. Uiteindelijk is het World Fashion Centre een belangrijk meeting point waar bestaande en opkomende modemerken zich optimaal kunnen presenteren. We kunnen elkaar versterken, dat werkt inspirerend. Voor onze (potentiële) klanten is het erg fijn dat we hier gevestigd zijn, omdat zij tijdens de inkoopperiode vaak al in het gebouw zijn. Het is makkelijk afspraken maken en er is aanloop. Dat heeft, bij onze start afgelopen zomer, al tot goede resultaten geleid. We zijn hier in een showroom op proef begonnen maar nu blijven we permanent.”

Wilt u meer informatie over huren in het World Fashion Centre? Stuur een email naar verhuur@worldfashioncentre.nl of bel naar 020 - 511 0173

Meer verhalen: www.worldfashiontoday.nl/ondernemen-in-het-WFC


 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN