• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Winst Jones Apparel stijgt

Winst Jones Apparel stijgt

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

De Jones Apparel Group heeft een winststijging van 2 procent gerapporteerd over het derde kwartaal van het lopende boekjaar. Daarmee is de winst van het Amerikaanse kledingbedrijf gestegen tot $95,8 miljoen, tegen $93,9 miljoen over dezelfde periode vorig jaar. Voor de drie maanden tot 4 oktober jl. stegen de inkomsten zelfs met 9,8 procent tot $1,3 miljard. Vorig jaar was dat $1,17 miljard. Ook werd er goed verkocht. De verkopen van de groep zijn met 9,6 procent gestegen tot $1,28 miljard. De inkomsten uit licenties stegen zelfs met 39,4 procent tot 13,1 miljard dollar.

Volgens topman Wesley Card hebben de acquisities van Maxwell, Kasper, het chique damesmodemerk Anne Klein evenals de succesvolle lancering van de Jones New York Signature-lijn veel goed gemaakt. Dat was nodig omdat de Jones Group vorig jaar de zeer lucratieve licentie op de dameslijn Lauren van Ralph Lauren verloor.

Het lopende jaar verwacht Jones Apparel af te sluiten met inkomsten van ongeveer 4,6 miljard dollar. Ook voor 2005 is het bedrijf optimistisch en voorspelt dat die kunnen oplopen tot $4,9 miljard.

Jones Apparel