• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Yest, het merk van nu

Yest, het merk van nu

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Yest is hét merk voor de jonge vrouw. Dit flexibele merk timmert hard aan de weg en speelt in op de korte termijn ontwikkelingen in de modebranche. Yest heeft een uitgesproken eigen handschrift en durft aparte uitgewerkte artikelen te brengen die goed aanslaan bij de consument.

Yest bestaat uit twee verschillende groepen, Yest Fashion en Yest Basics.

De meeste items zitten binnen Yest Fashion, daarvan komt zeven keer per jaar een coordinated collectie van ongeveer 40 stuks waarbij vier keer een zomer en drie keer een wintercollectie wordt geleverd. De levertijd is slechts 5 weken, waardoor het merk in staat is zeer goed op de laatste trends en kleuren in te springen.

Yest verkoopt zowel sportieve als meer geklede artikelen en richt zich op 25-50 jarige vrouw. Op dit moment wordt veel succes behaald met all over bedrukte viscose t-shirts, blazers met verschillende all overbedrukkingen en multi color streepvesten.

Yest Basic is een programma dat bestaat uit basics die constant in kleur worden aangepast en uit voorraad leverbaar zijn. Voor dit programma wordt voornamelijk strechkatoen gebruikt. Artikelen kunnen per kleur worden besteld in de maten 38 t/m 46. Metname de maten 44 en 46 zijn goedlopende series.

De flexibiliteit van het merk kenmerkt zich ook door het ontbreken van een minimale afname verplichting. De winkel die Yest binnen het assortiment wil hebben kan op basis van ervaring en doorverkoop de relatie opbouwen, mits de exclusiviteit behouden blijft. Yest is momenteel verkrijgbaar bij 200 verkooppunten in Nederland.

Yest