Z8 babykleding kiest voor XL-ENZ van Reflecta!

Leeuwarden, augustus 2015 - Reflecta Automation gaat met de software applicatie XL-ENZ de Fashion groothandels processen van Z8 automatiseren. Na een succesvolle groei van het merk is het tijd om te investeren in de IT processen.

“Op IT gebied was het tijd voor vernieuwing”, aldus Richard van Aken van Z8. “Na een demonstratie bij Reflecta bleek dat XL-ENZ functionaliteit heeft voor al onze processen. XL-ENZ biedt ons de mogelijkheid om te groeien in het aantal users maar we kunnen ook gefaseerd modules aanschaffen en zo de investering spreiden”.

“We zijn gestart met de implementatie onder begeleiding van een consultant van Reflecta met de bedoeling om per 1 januari 2016 volledig over te gaan op XL- ENZ”, schetst van directeur/eigenaar Richard van Aken.

Z8 (spreek uit als “Zacht”) is een jong, stoer kledingmerk voor meisjes en jongens in de maten 56 t/m 128. Twee keer per jaar brengt Z8 een nieuwe collectie op de markt.
In 2004 is Z8 kleinschalig gestart met de verkoop van kwalitatieve basic shirtjes in vijf verschillende kleuren. Het concept van Z8 baby sloeg erg goed aan en in 2006 zette Z8 baby een complete collectie babykleding op de markt. In januari 2008 werd voor het eerst de nieuwe Z8 kinderkleding collectie gelanceerd.

Na 7 succesvolle jaren was het tijd voor een nieuwe richting. Z8 heeft daarom in januari 2012 speciaal voor de allerkleinsten een aparte lijn opgezet, genaamd Z8 Newborn.

Over Reflecta:

Reflecta levert en implementeert gespecialiseerde ERP bedrijfssoftware voor fashion groothandels, importeurs en distributeurs. De dienstverlening is compleet afgestemd op de fashionmarkt, met als basis de XL-ENZ Fashion ERP applicatie. Zie ook www.reflecta.nl.

Over Z8: www.z8.nl

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN