• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Zeeman directeur wint prijs

Zeeman directeur wint prijs

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Paul Schouwenaar, directeur van de Zeeman Groep is gekozen tot 'Entrepreneur of the Year 2003'. Volgens de jury getuigt de succesvolle uitbreiding van de Zeeman Groep tijdens een economische recessie van 'een onderscheidende visie en strategie die alleen door een echte 'entrepreneur' gerealiseerd kan worden.

'Schouwenaar is een inspirator die met enthousiasme zijn mensen motiveert. De sterke focus die hij met Zeeman op één marktsegment heeft en de manier waarop hij alle processen in de organisatie op deze focus heeft afgestemd, getuigen van lef en visie', aldus de jury.

De prijs is een initiatief van Ernst & Young in samenwerking met Nijenrode, het Ministerie van Economische Zaken en VNO-NCW en is bedoeld om succesvol ondernemerschap op te sporen en te belonen.

Paul Schouwenaar is in 1998 in dienst gekomen als directeur en nam in 1999 de leiding over van de oprichter Jan Zeeman. De directeur is met de nationale titel automatisch genomineerd voor de World Entrepreneur Of The Year. De finale vindt plaats in Monaco in mei 2004.

Zeeman