• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Zeeman zet jarenlange samenwerking met Unisoft voort

Zeeman zet jarenlange samenwerking met Unisoft voort

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Zeeman kiest weer voor POS oplossing Unisoft

Een Europese winkelketen Zeeman textielSupers is een gevestigde naam op de Europese markt. In Nederland heeft Zeeman 480 winkels. Ook in Duitsland (245 winkels), België (160 winkels), Frankrijk (24 winkels) en Luxembourg (4 winkels) en de Nederlandse Antillen (5 winkels) kunnen klanten bij Zeeman terecht. Zeeman is een Europese winkelketen. De onderneming streeft dan ook naar de eerste plaats in Europa op het gebied van betaalbare textiel en is hard op weg naar 1000 winkels.

De kracht van Zeeman Theo Wouters, IT-Manager van Zeeman textielsupers licht toe: "Zeeman textielSupers volgt een strategie die met één woord kan worden omschreven: eenvoud. Eenvoud zult u bij Zeeman altijd aantreffen. Geen dure verpakkingen, geen luxe winkelinterieur, geen ingewikkelde verkooppraatjes. De klant betaalt bij Zeeman voor producten, niet voor overbodige poespas. Zoveel mogelijk bedrijfsprocessen worden in eigen beheer uitgevoerd. Dankzij korte communicatielijnen en een hoge mate van automatisering kan heel efficiënt worden gewerkt."

Winkelautomatisering Unisoft mede bepalend voor het succes van Zeeman Zeeman is hard op weg naar 1000 winkels. Ongeveer 900 winkels in Nederland, Duitsland, België en Frankrijk werken sinds jaar en dag met een gebruiksvriendelijk afrekensysteem (Minicash) van Unisoft. De komende 2 jaar zullen de Point-of-Sale systemen in alle winkels worden vervangen door de nieuwste Point-of-sale software (PosFlow) van Unisoft. Doelstelling is dat alle Zeeman winkels in 2007 met de online Point-of-Sale oplossing werken. Theo Wouters, IT-Manager van Zeeman textielsupers licht toe: "We hebben destijds voor de software van Unisoft gekozen, omdat Unisoft het beste inspeelde op onze wensen. Wij zagen Unisoft als een flexibele leverancier. Dit is ook naar verwachting uitgekomen: de lijnen zijn kort en er wordt altijd zeer snel geschakeld. De software van Unisoft stelt ons in staat om de goederenstroom en de geldstroom inzichtelijk te houden. Hierdoor kunnen we tijdig bijsturen. "PosFlow is nog gebruiksvriendelijker dan Minicash. Door de eenvoud van de programmatuur is ons verkooppersoneel snel met het systeem vertrouwd. Hierdoor zijn de opleidingskosten laag. Dit past perfect in onze kostenbewuste strategie. Uit ervaring weten we dat de software daarnaast zeer stabiel is en dat nieuwe functies zonder problemen worden toegevoegd. Wij zijn dan ook al 8 jaar een zeer tevreden gebruiker van de software van Unisoft! Daarom hebben wij besloten om de samenwerking met Unisoft voort te zetten. We zijn ervan overtuigd dat PosFlow onze behoeften gaat vervullen, net als dat Minicash dat jaren heeft gedaan!"

Unisoft biedt retailers een totaaloplossing van planning, inkoop, logistiek, verkoop, EDI tot aan uitgebreide managementinformatie. Unisoft is onderdeel van de RetailVision Group; één van de leidende internationale aanbieders van oplossingen voor retailorganisaties in de non-food sector.

Voor meer informatie over Unisoft Retail Solutions vindt u op www.unisoft.nl. 10 mei 2005

Unisoft
Zeeman