• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Zippa introduceert in Ebony & Ivory

Zippa introduceert in Ebony & Ivory

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Stijlvol Zippa in bruin en ivoor. Ebony & Ivory living in perfect harmony. Zippa wil met deze collectie een brug slaan tussen de verschillende culturen. Het hart symboliseert eenheid en is verwerkt aan iedere tas. De eenheid in de collectie zelf wordt bewaard door de oud-gouden fournituren en het zachte nappaleer in bruin en ivoorachtige kleurstellingen steeds te laten terugkomen.

Nude Met haar Nude collectie heeft Zippa gekozen voor klassieke modellen zonder decoraties en bling bling. Subtiele vormgeving en de basiskleuren roomwit, bruin en zwart sluiten perfect aan bij het het huidige ingetogen modebeeld. De collectie is vervaardigd uit exlusief nappa schapenleer en bestaat uit 2 modellen. Grote tassen want the bigger the better is het credo in tassenland!

Zippa is de merknaam van het Nederlandse bedrijf Toxicated. De collecties kenmerken zich door een hip glitter & glamour tintje. Sinds de oprichting eind 2002 kent Zippa een grote populariteit onder trendsettende modebewuste vrouwen. De tassen van Zippa zijn glamoureuze blikvangers. Elk design is zo bijzonder dat de tassen met de hand gemaakt dienen te worden.

zippa