• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Zippa steunt strijd kinderprostitutie

Zippa steunt strijd kinderprostitutie

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Modemerken die zich inzetten voor een goed doel. Het komt gelukkig steeds meer voor. In augustus start Zippa een tassenactie waarvan de opbrengst gaat naar de Nederlandse organisatie Peoples Trust. "Graag wil ik de detailhandel mobiliseren om mee te doen en zo het gevecht tegen kinderprostitutie in India te steunen", aldus Evelien Hölsken van Zippa, het merk dat afgelopen jaar een hit werd met de bijzondere kralentassen.

Eén van de tassen uit de spring/summer collectie 2005 van Zippa is speciaal ontworpen voor het goede doel. V8-presentatrice en fotomodel Corine heeft de tas belangeloos ontworpen. "Minimale inkoopsprijs van de tas is €30,- en de consumentenprijs komt op €49,-. De opbrengst komt geheel ten goede aan People's Trust. Natuurlijk mag de detailhandel de tas ook inkopen tegen een hogere prijs."

Hölsken, die zelf een achtergrond heeft in ontwikkelingswerk, vertelt dat met de campagne vooral geld zal worden ingezameld voor een opvanghuis in Delhi. "Daar kunnen meisjes wonen die uit bordelen zijn gered. In afwachting van het proces tegen de bordeelhouders krijgen ze hier onderwijs, counseling en een veilig thuis." Vanaf augustus tot en met half oktober reist men door Nederland met de nieuwe Zippa collectie.

zippa