• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Zomeraanbieding Verkooptrainingen

Zomeraanbieding Verkooptrainingen

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Meer resultaat [uit de uitverkoop] behalen dat wilt toch iedereen? Als klanten mondiger wor de n en kritischer zijn, is de invloed van het verkoopteam belangrijk. Om het vertrouwen te winnen, om zich in te leven in de wensen van de klant en om een goed advies te geven. Ook om zich te on de rschei de n door verkoopkwaliteit en aandacht!

Training on the job

De mode verkooptrainer komt minimaal 1 dag in de winkel[s] mee helpen te verkopen en geeft tegelijkertijd, geheel onopvallend voor de klant, verkooptechnische verbeterpunten aan het team. Na deze gezamelijke werkdag en sluitingstijd wordt een evaluatie gehouden en korte training gegeven i.v.m. de vastgestelde verbeterpunten.

Doelstelling: 1. vergroten van de persoonlijke invloed 2.betere aandacht en interesse tonen 3.betere gesprekken te voeren 4.meer bijverkoop.

Door uit te gaan van de dagelijkse gang van zaken in de winkel, kunt u de geleerde vaardigheden gelijk in de praktijk toepassen en toetsen. Vaak is een gedragsverandering van de verko(o)p(st)er een logisch gevolg. Deze coaching on the job levert u een concrete verbetering van de verkoopresultaten op en extra omzet al vanaf het eerste moment. Kosten Zeer betaalbaar tot netto nul euro. Transfer Consult doet deze ''uitverkoop van trainingen'' tot 25 augustus. Vrijblijvend info.

transfer consult