A fish named Fred dames collectie op dames beurs Style & Dress

Volgende week op 10 en 11 augustus zijn we met de A fish named Fred dames collectie aanwezig op de Euretco dames beurs Style & Dress.

Sinds enkele dagen is ons team van A fish named Fred ladies versterkt met Joni Groothuis die eerder haar sporen heeft verdiend bij Kiss & Tell en Amatør. Zij zal samen met Simone Smit het aantal retailers voor de dames collectie die momenteel bestaat uit originele blouses en jurkjes, verder uitbouwen. Momenteel zijn er voor de mannencollectie dik 120 Nederlandse klanten. Sinds de start in 2011 zwemt de vis over de hele wereld.. Momenteel in 17 landen.

Omdat de dames collectie van A fish named Fred in de afgelopen jaren als variant op de heren collectie erg goed werd verkocht is er besloten om hier sterker op in gezet en is Mirella de Bruin (Cum Laude afgestudeerd aan het Amsterdam Fashion Instituut) sinds een jaar werkzaam bij Transit om de collectie professioneler op te zetten en meer vorm te geven.

Momenteel bestaat de collectie uit 4 compacte kleur-groepen die bij elkaar 22 styles in blouses omvatten die passen bij de prints van de reversible jurkjes. Rob Schalker; Omdat we bij de mannen collectie begonnen zijn met het aanbieden van een grote variatie aan shirts willen we dezelfde weg bewandelen met de dames collectie. In de praktijk zijn er in de dames business maar weinig aanbieders die zich in leuke frisse dames blouses specialiseren. Er is in elke collectie wel een blouse te vinden maar een compleet op elkaar afgestemde range is niet ruim voorhanden.

Alle blouses zijn in Europa gemaakt en hebben een verkoopprijs van € 89,95 met een marge van 2,6. Naast de regular fit blouses, is er de boyfriend fit en een asymmetrische variant. De dames blouses gaan van maat 34 t/m 46. De kleur thema’s zijn opgedeeld in Bamboo Boost, Charcoal Sentiment, Blue Blast en White Ways.

Voor de prints hebben heeft het design team gebruik gemaakt van veel in eigen huis ontworpen en ontwikkelde thema’s. De uni kleuren maken een perfect match met de gebruikte prints die ook weer terug komen in de reversible jurkjes die winkelverkoop € 99,95 gaan kosten. Als materiaal is gekozen voor 100% katoen, 30% linnen / 70% katoen blend en voor oxford katoen. Uiteraard zijn er veel mooie kleine details zoals een grote variatie aan verschillend knopen per house en kleine leren labeltjes met de naam van het merk. De jurkjes zijn vervaardigd van een speciale scuba neoprene met 5% elasthan wat er voor zorgt dat het geheel er vrouwelijk en flatteus uit ziet.

Als decoratie is er behang voor in de winkel te bestellen en voor in de etalage zijn er grote kunststof viskoppen beschikbaar die over het hoofd van een bestaande mannequin gezet kunnen worden.

Nummer Simone Smit: 0681 296392
Nummer Joni Groothuis: 0646 016156

Koop alvast nieuwe collectie in de A fish named Fred webshop.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN