• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Aéropostale opent eerste Europese winkel in Ierland

Aéropostale opent eerste Europese winkel in Ierland

Door Tessa Guntlisbergen

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

De Amerikaanse tienerketen Aéropostale Inc. heeft Ierland uitgekozen als locatie voor haar eerste winkel buiten Noord-Amerika. De eerste Europese vestiging van de moderetailer, die casual kleding en accessoires verkoopt in winkelcentra, opent vandaag haar deuren in Dublin. Dat meldt Fashionmag.com.

“We kijken ernaar uit om Aéropostale voor de eerste keer naar West-Europa te brengen,” verklaart Julian Geiger, CEO van Aéropostale Inc. Het nieuwe pand heeft een winkeloppervlakte van 4000 vierkante meter en is gevestigd in het Liffey Valley Shopping Centre in Dublin, één van de grootste winkelcentra in Ierland.

Voor Aéropostale’s eerste Europese winkel heeft de retailer een licentieovereenkomst gesloten met Shuz 4 U International, eigenaar van Skechers winkels in Ierland. “Door samen te werken met zo’n sterke exploitant, zijn we ervan overtuigd dat de populariteit van het merk snel zal gaan groeien in Europa,” zegt Geiger. De modeketen verwacht komende vijf jaar tien eigen winkels te openen in Ierland.

Vorig jaar sloot Aéropostale nog ruim honderd winkels in de Verenigde Staten. Momenteel heeft het bedrijf 758 winkels in onder andere Amerika en Canada.

Aeropostale
expansie
uitbreiding