America Today nu te koop bij Bol.com

Bol.com heeft zijn kinderkleding assortiment verder uitgebreid. De online webgigant is een samenwerking aangegaan met kledingmerk America Today en verkoopt de volledige kindercollectie America Today Junior; van joggingbroeken en jassen tot broeken en jurkjes in de maten 110-116 tot en met 170-176.

De samenwerking met Bol.com is voor America Today onderdeel van de online strategie. Gerdien van Vuurde, Marketing en E-commerce Manager bij America Today zegt: “We zijn erg blij met deze mooie samenwerking. Door onze kleding aan te bieden via Bol.com hopen we op een nog grotere online zichtbaarheid bij een miljoenenpubliek voor ons assortiment kinderkleding. We verkopen al via diverse kanalen, en Bol.com is een mooie toevoeging voor ons. We verwachten veel van deze samenwerking.”

Bol.com startte in 2014 met de verkoop van 20.000 kledingstukken voor baby’s en peuters. Inmiddels hebben klanten van Bol.com de keuze uit meer dan 80 kinderkledingstukken van verschillende merken als Mexx, Noppies, Petit Bateau, Imps & Elfs, Claesen's en nu dus ook America Today. Bol.com heeft geen eigen labels.

Beeld: Bol.com

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN