• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Are you Swedish lanceert online showroom

Are you Swedish lanceert online showroom

Door Anne Buis

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Veel merken hebben al een online showroom, maar agenten nog niet. Pr- en sales agency Are you Swedish is de eerste agent die daar naar eigen zeggen verandering in brengt en ook met een online showroom komt. De site is inmiddels uitgebreid met een inspiratieplatform, voorbereiding op het nieuwe seizoen en een bestelfunctie waarmee zowel in pre-order als in season orders kunnen worden geplaatst.

"Het retaillandschap verandert,” staat er in het persbericht. Om mee te gaan met de tijd, komt Are you Swedish nu ook met een online showroom. “Net als consumenten willen ook steeds meer retailers zowel online als fysiek in showrooms terecht kunnen.” De fysieke showroom in Amsterdam zal gewoon blijven bestaan. “Waar het om gaat is dat de combinatie van fysiek en online inkopen de toekomst is,” stelt Are you Swedish.

De nieuwe online showroom heeft verschillende functies, zo kunnen retailers nieuwe pre-order collecties en stock vinden. “In season (bij-)bestellen wordt voor de retailer net zo belangrijk als pre orders plaatsen.” Daarnaast is het platform ook ingericht als beeldbank: alle foto’s en lookbooks kunnen worden gebruikt voor publicatie op social media, websites, webshops, en als marketingmateriaal. Ook pers kan na inloggen van de beelden gebruik maken.

Are you Swedish vertegenwoordigt merken uit Scandinavië, zoals House of Dagmar, Carin Wester, d.brand, Gram, Swedish Hasbeens, New Black, Void en AYS?SLC.

Are you Swedish