• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Arrow opent eerste winkel in Europa

Arrow opent eerste winkel in Europa

Door May-Anne Oltmans

bezig met laden...

Scroll down to read more

Het Amerikaanse Arrow heeft deze zomer haar eerste winkel in Europa geopend. De winkel beslaat een oppervlakte van meer dan 64 vierkante meter en bevindt zich in het Belgische Halle.

Volgens Martin Friedrich, COO/CFO van Seidensticker waaronder Arrow valt, biedt de Europese markt potentieel voor nog meer groei. Arrow hoopt in de toekomst samenwerkingen aan te gaan met winkels in België en eventueel Spanje om zo te zorgen dat de kenmerkende pijl uiteindelijk in heel Europa te zien zal zijn.

De samenwerking die PVH en Seidensticker in 2013 aangingen is tot nu toe zeer succesvol geweest en werd daarom begin dit jaar tot 2022 verlengd. Het aantal orders voor de herfst/wintercollectie steeg met 30 procent ten opzichte van de voorjaarscollectie, wat met name te danken was aan de vraag vanuit de exportlanden Spanje, België en Nederland.

De nieuwste collectie omvat onder andere overhemden, polo’s en broeken. Wat deze collectie bijzonder maakt zijn de bijpassende knopen, aldus Christian Bregovac, directeur van Seidensticker Private Label GmbH.

Arrow
Seidensticker