De Bijenkorf in Rotterdam huisvest vanaf vandaag een Gucci-boetiek. Dit maakt Gucci bekend middels een persbericht. De Gucci-winkel bevindt zich op de begane grond van het luxe gedeelte van het warenhuis en beslaat meer dan 76 vierkante meter. In het Gucci-gedeelte worden onder meer de handtassen, schoenen, kleine lederwaren en brillen van het modehuis verkocht.

In overeenstemming met het elegante en eigentijdse eclecticisme dat de nieuwe collecties van Gucci kenmerkt, is de winkel een combinatie van traditioneel en modern, industrieel en romantisch.

Volgens Gucci wekken de contrasterende merchandise-elementen nieuwsgierigheid op en nodigt het de klant uit om voortdurend nieuwe aspecten van de winkel te ontdekken. In de boetiek wordt 'ingetogen drama' gecreëerd door de verrassende en onverwachte combinatie van materialen. Denk aan de combinatie van technische, mechanische display-eenheden met de zachtheid stoffen. De winkel is verder voorzien van marmeren tegels en een Oosters tapijt wat een warm effect geeft.

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN