• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Binnenkijken bij de flagshipstore van Ganni in het Verenigd Koninkrijk

Binnenkijken bij de flagshipstore van Ganni in het Verenigd Koninkrijk

Door Saraï van Well

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Deens modemerk Ganni heeft op 16 augustus de deuren van haar eerste Britse flagshipstore geopend. Dat maakt het merk bekend in een persbericht. De nieuwe 2750 vierkante meter grote winkel is gelegen aan 36 Beak Street in Soho Londen.

Om de opening van de winkel te vieren heeft Ganni drie exclusieve kledingstukken ontworpen die alleen verkrijgbaar zijn in de Londense flagship. Ditte Reffstrup, Creative Director van Ganni in het persbericht: “Het openen van de Ganni-winkel in Londen is een droom die uitkomt. Het is een stad waar ik van hou en waar ik al sinds mijn tienerjaren naartoe ga om inspiratie op te halen.

De winkel maakt deel uit van de wereldwijde expansie van Ganni. Eerder dit jaar kondigde het merk al aan dat het twee flagshipstores gaat openen in de Amerikaanse steden New York en Los Angeles. Deze openen in de herfst van 2019. Reffstrup: "Het is altijd onze missie geweest om een in Kopenhagen gevestigd merk met een wereldwijde sfeer te creëren en onze Scandi 2.0-stijl te delen met de wereld. Nu met Ganni Beak Street voelt het alsof het allemaal begint te gebeuren."

Beelden: Ganni

Ganni