• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Binnenkijken bij Granny’s Finest Rotterdam

Binnenkijken bij Granny’s Finest Rotterdam

Door Blanca Heise

7 dec 2017

Retail

Het modemerk Granny’s Finest, dat zich inzet voor eenzaamheid onder ouderen, heeft een eigen winkel geopend in Rotterdam. In de winkel aan de Mariniersweg 55 worden niet alleen Granny’s Finest producten verkocht, maar ook zijn de “Grannies” geregeld aanwezig om de producten live te breien.

Granny’s Finest organiseert sinds 2011 wekelijkse handwerkclubs om de eenzaamheid onder ouderen te verminderen. De oudere dames, die ook wel “Grannies” worden genoemd, werken samen met jonge ontwerpers die de patronen voor mode en interieuraccessoires ontwikkelen. De uitkomst van deze samenwerking zijn de Granny’s Finest producten, die elk een handgeschreven kaartje met persoonlijk bericht van de maakster bevat.

Met de opbrengst van de verkochte producten worden regelmatig uitstapjes georganiseerd voor de Grannies. Prijzen variëren van 24,95 euro voor een hoofdband tot 164,95 euro voor een grote grof gebreide sjaal.

Het initiatief, dat begon als afstudeerproject van Niek van Hengel en Jip Pulles, is uitgegroeid tot een bedrijf met 45 handwerkclubs waar meer dan 800 ouderen aan deelnemen. De producten worden verkocht in diverse landen in Europa, op de webshop en nu ook in de permanente, eigen winkel in Rotterdam.

Ga met uw muis over de foto om meer te ontdekken over de nieuwe Granny’s Finest winkel.

Binnenkijken bij Granny’s Finest Rotterdam

Binnenkijken bij Granny’s Finest Rotterdam

Binnenkijken bij Granny’s Finest Rotterdam

Beelden: Granny's Finest

Granny's Finest