C&A start na zijn partnerschap met het jeanslabel Mustang met de verkoop van het Bestseller-merk Only. Dit blijkt uit een persbericht. Only zal worden verkocht in tien C&A-winkels in Oostenrijk en Oost-europa.

Only wordt in de eerste plaats in twee C&A-winkels in Oostenrijk en vier winkels in Tsjechië en Polen verkocht. De totale oppervlakte van de shop-in-shops behelst per winkel 40 vierkante meter. Of C&A zijn partnerschap met Only na de testfase in Oostenrijk, Tsjechië en Polen naar meer landen zal uitbreiden, is niet bekend.

Norbert W. Scheele, hoofd van C&A Oostenrijk en Oost-Europa, noemt de introductie van Only in het een persbericht een ‘zeer goede aanvulling op het bestaande portfolio’. Alexander Korosec, regio directeur van Bestsellers Only verklaart in hetzelfde bericht dat de verkoop van het merk in C&A -winkels aansluit bij een nieuwe vorm van marketing waarin ongebruikelijke strategische partnerschappen worden aangegaan om het merk steviger te positioneren.

Voormalig C&A CEO Alain Caparros kondigde voor zijn vertrek in maart dit jaar aan het imago van C&A te willen verbeteren door samenwerkingen met externe partijen aan te gaan. Oktober vorig jaar startte C&A zijn partnerschap met Mustang door de bestverkochte basisproducten van het jeansmerk in 60 zogeheten premiumzones in Duitsland, België, Nederland en Oostenrijk aan te bieden.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN