• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Calvin Klein Underwear opent winkel in Amsterdam

Calvin Klein Underwear opent winkel in Amsterdam

Door Tessa Guntlisbergen

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Amsterdam is een Calvin Klein-winkel rijker. Het merk Calvin Klein Underwear opent een vestiging aan de Leidsestraat, zo maakte het bedrijf donderdag bekend.

De nieuwe winkel beschikt over een totaal oppervlak van 90 vierkante meter. In het pand, waarin voorheen Supertrash gevestigd was, is ruimte voor de ondergoed- en badmodecollecties voor dames en heren, zo meldt Calvin Klein Inc. in een persbericht.

Het interieur volgt het concept van alle Calvin Klein Underwear-filialen wereldwijd en heeft een ‘minimalistisch, puur en elegant karakter’. Tegen een achtergrond van grijze betonnen muren geven gekleurde details als gordijnen, tapijten en stoffering meer kleur aan de inrichting.

Calvin Klein heeft in Amsterdam al een eigen winkel, in de P.C. Hooftstraat. Deze werd twee jaar geleden geopend, samen met filialen in aan de Hoogstraat in Den Haag en de Kapellestraat in Sluis. Daarvoor beschikte Calvin Klein in Nederland alleen over shop-in-shops bij De Bijenkorf. De vestiging in Den Haag werd na drie maanden weer gesloten.

Momenteel is Calvin Klein met al haar merken, waaronder Calvin Klein Underwear, Calvin Klein Jeans en ck Calvin Klein, aanwezig in ruim veertig landen wereldwijd met meer dan 10.000 medewerkers. In 2016 boekte het merk een omzet van 3,1 miljard dollar (2,8 miljard euro).

Beeld: Calvin Klein - Quincy Engelhardt

Calvin Klein
Calvin Klein Underwear