John Fluevog Shoes opent een winkel in Amsterdam. Het wordt de eerste Europese retaillocatie van het Canadese merk in Europa. De winkelopening staat gepland voor maart 2018, zo maakt vastgoedadviseur CBRE bekend middels een persbericht.

De Canadese keten, met locaties in Noord-Amerika, maakt ook op haar eigen website melding van de oversteek naar het Europese vasteland. "Ik ben dolgelukkig met de opening in Amsterdam", zegt John Fluevog, oprichter van het merk, in een statement op de site. "Het is op vele manieren een enorme stap voor ons en ik heb het gevoel dat we er klaar voor zijn om onze vooruitstrevende schoenen naar de levendige en historische straten van Europa te brengen."

De winkellocatie is gelegen aan de Heiligeweg 37 in Amsterdam. De winkel telt circa 75 vierkante meter, verdeeld over twee verdiepingen.

Het merk laat in het persbericht van CBRE weten dat de keuze voor Amsterdam een bewuste was. “Dit is de eerste stap die wij zetten in de Europese retailmarkt,” aldus Adrian Fluevog, CEO van John Fluevog Boots & Shoes. “Amsterdam staat al langere tijd op onze shortlist en na 24 winstgevende winkels op A-locaties in Noord-Amerika, voelen we dat het nu het juiste moment is om in Europa te starten.”

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN