• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Coach opent flagship store in Parijs

Coach opent flagship store in Parijs

Door May-Anne Oltmans

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Modestad Parijs is sinds dit weekend een flagship store rijker. Het gaat om een winkel van het Amerikaanse accessoire- en lifestylemerk Coach, schrijft Women´s Wear Daily (WWD). De winkel in Parijs is de derde winkel in Europa voor het merk.

“Onze stap naar Parijs is het volgende hoofdstuk in onze ontwikkeling in de regio. De stad is belangrijk op een aantal punten, niet alleen wat betreft het positioneren van ons merk in Frankrijk maar wereldwijd,” vertelt Nigel Darwin, voorzitter van Coach Europa aan WWD. Een punt dat Parijs volgens Darwin tot een aantrekkelijke stad maakt, is dat het een echte toeristen trekpleister is.

De winkel in Parijs beslaat een oppervlakte van ongeveer 600 vierkante meter, verspreid over twee verdiepingen. De inrichting van het pand dat gevestigd is in een bekende Parijse winkelbuurt, is volgens WWD geïnspireerd op een loft. Later deze maand zal de winkel nog een zogenaamde craftmanship bar krijgen, waar klanten terecht kunnen om hun lederen aankopen te laten repareren of personaliseren.

Voor de winkel in Parijs opende Coach al winkels in Londen en Madrid. Bij de nieuwste winkel van het merk kunnen klanten terecht voor kleding, schoenen, zonnebrillen, sieraden, horloges en parfums voor mannen en vrouwen. Het merk heeft op dit moment 450 verkooppunten in de Verenigde Staten, 500 in Azië en nog eens ruim 30 in Europa. Prijzen voor producten van Coach variëren van 350 euro voor een kleine tas tot 3.000 euro voor een jasje van schaapsleer.

Coach