• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Coolcat opent winkel met nieuw concept

Coolcat opent winkel met nieuw concept

Door Anne Buis

bezig met laden...

Scroll down to read more

Kledingketen Coolcat gaat een nieuwe koers varen. Deze week heeft de keten een winkel in Tilburg geopend met een nieuwe concept, waarin ‘beleving, trends en fun’ centraal staan. De Tilburgse Coolcat vormt de basis voor alle nieuwe winkels die het bedrijf dit jaar opent, meldt het Brabants Dagblad.

De nieuwe winkel moet een mengeling van arcade en een kledingwinkel voor tieners worden. “Het werd tijd voor een nieuw imago, het is veel lichter dan onze normale winkels, het ziet er industrieel uit,” licht Alvarez toe aan de Brabantse krant. Het nieuwe pand bevindt zich aan de Heuvelstraat en heeft 850 vierkante meter vloeroppervlakte. De winkel heeft twee verdiepingen, die zijn ingericht op tieners en kinderen.

Brand & PR manager Dunja laat weten: "In deze winkel wil Coolcat de aandacht vestigen op beleving, trends en fun. Deze frisse, lichte winkel wordt een echte hangout voor jongeren waarbij fun centraal staat. De nieuwste trends op het gebied van gamen, online shoppen en social media zijn volop aanwezig. Zo is de winkel voor iedereen anders in gebruik en ben je 24/7 connected." Tilburg krijgt de primeur 'omdat het een belangrijke winkelstad voor ons is'.

Coolcat had overigens al een winkel aan de Heuvelstraat, die vanaf nu verder gaat als outletwinkel. De keten heeft 130 winkels in Nederland, België, Frankrijk en Luxemburg.

Cool