• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Cos breidt uit naar Canada

Cos breidt uit naar Canada

Door Tessa Guntlisbergen

bezig met laden...

Retail

Modeketen Cos, dat eigendom is van de H&M groep, breidt uit naar Noord-Amerika. Het merk opende onlangs haar eerste Canadese winkel in Toronto en begint binnenkort met een tweede winkel in Montréal. Dat meldt Fashionmag.com.

Cos, bekend van de minimalistische heren- en dameskleding, is in rap tempo aan het uitbreiden. Dit jaar opende H&M 36 nieuwe winkels van Cos in Europa, Asië en Australië. Na de opening van twee nieuwe winkels in Los Angeles en New York eind vorig jaar, was het onlangs de beurt aan de Bloor Street in Toronto. De nieuwe winkel heeft een oppervlakte van 600 vierkante meter en verkoopt zowel de heren- als damescollectie. De tweede vestiging opent op 9 oktober in Montréal. Deze winkel is met een oppervlakte van 400 vierkante meter iets kleiner dan het eerste filiaal.

Sinds haar oprichting in 2007 heeft het modemerk 137 winkels geopend, slechts een klein deel van de 3700 winkels die moederbedrijf H&M wereldwijd heeft. Cos heeft een jaarlijkse omzet van meer dan 560 miljoen euro en groeit ook door in Europa. De modeketen opent binnenkort winkels in onder andere Praag en Luxemburg.

COS
H&M
Winkelopening
Scroll down to read more