• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Cos opent winkel in Utrecht

Cos opent winkel in Utrecht

Door Marjolein Stormezand

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

De nieuwe Utrechtse Cos-winkel aan de Oudegracht 158 heeft onlangs haar deuren geopend. Dit maakt Cos, onderdeel van de H&M Group kenbaar middels een persbericht. Cos Utrecht telt twee verdiepingen waar de heren- , dames- en kindercollecties van het label worden verkocht.

De winkel is gevestigd in een twintigste-eeuws-pand waarvan de originele art deco-gevel is behouden, inclusief de blauwe mozaïektegels, granieten pilaren en roestvrijstalen kozijnen. Het interieur is volgens de richtlijnen van de keten ingericht met, naar eigen zeggen, doordachte en functionele ontwerpen. Blikvanger in de winkel is de moderne wenteltrap.

"We kijken uit naar de opening in deze historische stad en hopen dat klanten van de nieuwe winkel zullen genieten", aldus Marie Honda, Managing Director bij Cos in het persbericht.

Cos heeft inmiddels negen winkels in Nederland; in Den Haag, Amsterdam, Arnhem, Rotterdam, Den Bosch en nu ook in Utrecht. In Amsterdam, Den Haag en Rotterdam wordt het merk ook in de Bijenkorf verkocht.

Beelden: via Cos

COS
H&M Group
MULTIMEDIA