De webshop van de Bijenkorf gaat haar service uitbreiden: vanaf 22 maart worden bestelde artikelen ook op zondag aan huis bezorgd. De Bijenkorf is de eerste moderetailer die deze dienst samen met PostNL aanbiedt. Dat heeft het warenhuis bekend gemaakt.

Het was sinds januari 2015 al mogelijk om leveringen op dinsdag-of donderdagavond te laten bezorgen. Nu komt daar de zondag bij. Als de order op zaterdag voor 21.00 uur geplaatst is, kan er gekozen worden voor bezorging op zondag. De bezorgtijden op zondag zijn van 12.00 uur tot 20.00 uur. Vanaf woensdag 18 maart kunnen klanten de optie voor bezorging op zondag aanvinken bij het afronden van de bestelling op deBijenkorf.nl.

Eerder breidde de Bijenkorf de bezorgservice al uit met een ShippingPlus-abonnement, waarbij de klant een jaar lang onbeperkt gebruik kan maken van gratis verzending. Met dit abonnement zijn de leveringen in de avonden en op zondag gratis. Klanten die geen abonnement hebben betalen 0,99 euro voor een bezorging op dinsdag- of donderdagavond en 5,00 euro voor een bezorging op zondag.

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN