Denham opent eerste winkel in Rotterdam

Denham zet zijn winkelexpansie voort. De allereerste Denham winkel in Rotterdam is een feit. De winkel is te vinden aan Meent 65a en wordt eind deze maand officieel geopend. Dat maakt het bedrijf middels een persbericht bekend.

Denham opent eerste winkel in Rotterdam

De winkel in de bekende straat van Rotterdam faciliteert op een oppervlakte van 130 vierkante meter de mannen- vrouwen, kinder- en schoenencollectie van het merk. Daarnaast wordt de Jason Denham collectie in de vestiging verkocht, de collectie die speciaal voor het tienjarig bestaan van het merk werd gelanceerd. In de winkel is een serviceruimte ingericht waar Denham-klanten hun (verouderde) jeans kunnen laten zoomen, repareren en wassen.

Denham opent eerste winkel in Rotterdam

Het interieur van de winkel is geïnspireerd op het brutalisme, een architectuurbeweging uit de 20e eeuw. De constructiedetails zijn gecombineerd met grijze betonnen muren, vintage autolampen boven de kassa en er staat een houten vintage tafel met het woord Rotterdam erop. Verder is de winkel voorzien van de kenmerkende Denham-kleuren indigo en wit.

Denham opent eerste winkel in Rotterdam

Over Denham

Denham vierde in januari 2018 het 10 jarig jubileum. De Britse jeansontwerper Jason Denham begon in 2008 het succesvolle spijkerbroekenmerk Denham in Amsterdam. Het hoofdkantoor is daar ook gevestigd. Daarnaast opereert het merk vanuit hun kantoren in Shanghai, Tokyo, Düsseldorf en Sydney. Denham heeft 23 winkels wereldwijd en heeft in Nederland meer dan 45 verkooppunten.

Beeld:Denham

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN