• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Denham opent eerste winkel in Utrecht

Denham opent eerste winkel in Utrecht

Door Esther Hut

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Het Amsterdamse denimlabel Denham heeft een men's store geopend in Utrecht. De nieuwe vestiging telt een winkeloppervlak van 80 vierkante meter en bevindt zich in het centrum van de Domstad aan de Choorstraat 2.

De winkel focused zich vooral op de Denham premium 5-pocket denim lijn voor mannen. Ook shirts, truien, knits en jassen voor mannen zijn verkrijgbaar. De nieuwe winkel is ingericht volgens het retailconcept van Denham, met helder witte muren, een houten vloer en vintage meubels. Daarnaast zijn er Utrechtse straatlampen toegevoegd aan het interieur.

Onlangs sloot de Denham Group BV een joint venture met Look Incorporated Japan om uit te breiden in het land. Inmiddels heeft het merk daar winkels geopend in Yokohama en Nagoya. In 2009 betrad het Amsterdamse label voor het eerst de Japanse markt met een winkel in Daikanyama, Tokyo. Het aantal winkels in Japan is inmiddels gegroeid tot 23. Wereldwijd heeft Denham winkels in 24 landen in internationale modesteden als Amsterdam, Düsseldorf en Tokyo.

Beeld: Denham


DENHAM