Deze moderetailers zijn genomineerd voor de Retailer of the Year

Welke modebedrijven maken kans op een Retailer of the Year Award? De genomineerden voor de prijzen Beste Winkelketen van Nederland 2016 en Webwshop Awards 2016 zijn bekend gemaakt.

Hema en Zeeman dingen mee voor de prijs Beste Winkelketen van Nederland 2016 in de categorie ‘Baby & Kind’. Voor de categorie ‘Damesmode’ zijn er nominaties voor Arthur & Willemijn (Soest), Bristol, Jeans Centre, Shoeby en wederom Zeeman. De winkelketens Jac Hensen, Jeans Centre en Only for Men maken kans op een award in de categorie ‘herenmode’. Schoenenketens Bristol, Nelson Schoenen, VanHaren en Ziengs hebben een nominatie in de categorie ‘schoenen’ in de wacht gesleept. Ook warenhuizen hebben een eigen categorie, daar maken Hema, Action, Blokker en Xenos kans op een award.

Hema maakt ook -net als Shoeby en Zeeman- kans op een Webwinkel Award in de categorie ‘Baby & Kind’. In de categorie ‘Damesmode’ zijn maar liefst 5 webwinkels genomineerd: H&M, Jeans Centre, Miss Etam, Shoeby en Vente-Exclusive.com. De 3 mannenmodeketens die genomineerd waren voor Beste Winkelketen maken ook kans op een Webwinkel Award. In de categorie ‘Lingeri & Ondermode’ zijn Hunkemöller en Zeeman genomineerd. Nelson Schoenen, VanHaren en Ziengs maken met hun webwinkel kans op een prijs in de categorie ‘Schoenen‘. Er zijn vier warenhuizen genomineerd voor beste Webwinkel: Hema, Bol.com, Blokker, Fonq en Hema.

Winkelketens doen het overigens beter dan vorig jaar; de gemiddelde waardering steeg van 7,84 naar 7,97. Webshops doen het zelfs nog beter en scoren een 8,13. Vorig jaar waardeerde de consumenten de webwinkels nog met een 7,88.

De verkiezingen zijn een initiatief van Q&A in samenwerking met ABN AMRO en de mediapartners De Telegraaf en RetailTrends Media.Zeker 277.000 consumenten hebben meer dan 400 retailers beoordeeld en daarmee zijn het de grootste retailverkiezingen in Nederland.

Vorig jaar was Shoeby de grote winnaar; de keten sleepte de prijs voor Beste Winkelketen èn Webwinkel in de wacht.

Beeld: Facebook Beste Winkelketen - Nederland

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN