• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Deze modewinkels zijn genomineerd voor de Thuiswinkel Award 2016

Deze modewinkels zijn genomineerd voor de Thuiswinkel Award 2016

Door Anne Buis

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Wie maakt er dit jaar kans op een Thuiswinkel Award? De Stichting Nationale Thuiswinkel Awards heeft de nominaties bekendgemaakt. Op donderdag 24 maart worden de Publieksprijzen XL en Vakprijzen uitgereikt.

De nominaties zijn onderverdeeld in verschillende categorieën en subcategorieën, voor zowel de publieksprijzen als de vakprijzen. Webwinkels met een jaaromzet van meer dan 4 miljoen euro maken kans op de Thuiswinkel Award Publieksprijs XL. Dit jaar zijn Kinderkleding-tekoop.nl en Kleertjes.com genomineerd in de categorie ‘Baby en Kind’. De webwinkels Large.nl, Missetam.nl en Topvintage.nl maken kans op een award in de categorie ‘Dames- & Herenmode’. In de categorie ‘Warenhuizen’ zijn modebedrijven Hema.nl en Bol.com genomineerd.

In de categorie ‘Vakprijzen’ is Bol.com genomineerd voor Beste Webwinkel van Nederland. In de categorie ‘Beste Omnichannel Winkel van Nederland’ maken modebedrijven de Bijenkorf en Omoda kans op een prijs. G-Star en Topvintage dingen mee in de categorie ‘Cross Border E-commerce Award’.

Topvintage.nl, die dit jaar ook is genomineerd, viel al vaker in de prijzen. In maart 2015 ontving deze online winkel tijdens de Thuiswinkel Awards de titels ‘Beste Mode Webwinkel van Nederland 2015’ en ‘Beste Webwinkel Damesmode 2015’ in de XL categorie. In de afgelopen jaren werd TopVintage in 2011, 2012 en 2013 ook al benoemd tot ‘Beste Webwinkel Damesmode’ in de XS categorie.

Naast de uitreiking van de Thuiswinkel Awards wordt op 24 maart ook de Game Changer Award uitgereikt, voor het meest innovatieve initiatief dat in 2015 de Nederlandse e-commerce heeft verrijkt. Tevens wordt de Ecommerce50 bekendgemaakt, de lijst met de 50 snelst groeiende webwinkels van Nederland.

Beeld: Facebook Thuiswinkel Awards

Thuiswinkel Awards