• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Didi opent winkel volgens nieuw concept

Didi opent winkel volgens nieuw concept

Door Yenthe Stuurman

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Nederlandse damesmodeketen Didi heeft een winkel geopend volgens een nieuw concept dat ze ‘Pretty Different’ noemen. De winkelketen laat weten dat het nieuwe concept bestaat uit een combinatie van nostalgische elementen en moderne designermeubels.

De vestiging is meer dan een kledingwinkel. Volgens het bedrijf is de winkel een bron van inspiratie, een personal shopstop en een belevenis in één. “De nieuwe winkel presenteert onze producten op een meer open manier. Ook is deze vestiging anders ingericht. Zo staan er beelden, hebben we designmeubilair en zijn er op de kinderafdeling krijttekeningen op de muur gemaakt,” laat persvoorlichter Ewa Teunen weten aan FashionUnited. De nieuwe winkel is gevestigd aan de Oude Gracht in Utrecht en het bedrijf zegt nog geen concrete plannen over toekomstige winkels met hetzelfde concept te hebben.

Modemerk Didi valt onder de Nederlandse Coltex Retail Group. Tot 2014 jaar behoorden ook Steps en Superstar tot Coltex, tot de Belgische FNV Group deze merken van het bedrijf overnam omdat het niet goed ging. Om te voorkomen dat het concern om zou vallen werden verschillende formules van Coltex ondergebracht in meerdere vennootschappen. Dit leidde er toe dat een aantal verhuurders van winkelpanden eerder dit jaar een rechtszaak aanspanden tegen het bedrijf.

Beeld: Facebook Didi


Coltex
DIDI