• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Diverse modewinkels genomineerd voor Thuiswinkel Awards

Diverse modewinkels genomineerd voor Thuiswinkel Awards

Door Anne Buis

bezig met laden...

Scroll down to read more

De nominaties voor de Thuiswinkel Awards Publieksprijzen XL en de Vakprijzen zijn bekend. Dat heeft de Stichting Nationale Thuiswinkel Awards laten weten. Op donderdag 26 maart worden de winnaars bekend gemaakt tijdens het Thuiswinkel Awards Gala, dat plaats vindt in Hotel Huis ter Duin in Noordwijk.

Webwinkels met een jaaromzet van meer dan 4 miljoen euro maken kans op de Thuiswinkel Award Publieksprijs XL. Genomineerden en winnaars van de award worden bepaald door een online consumentenpanel van GfK, gecombineerd met consumentenonderzoek onder eigen klanten. De nominaties zijn onderverdeeld in verschillende categorieën en subcategorieën, voor zowel de publieksprijzen als de vakprijzen.

In de publieks-hoofdcategorie Mode zijn vier subcategorieën: Dames- & Herenmode, Baby & Kind, Schoenen en Lingerie & Ondermode. In de eerste categorie zijn webwinkels MSmode.com, TopVintage.nl en Thesting.com genomineerd. Kleertjes.com is de enige genomineerde in de categorie Baby & Kind. Online schoenenwinkels die kans maken in de categorie Schoenen zijn Assem.nl, Omoda.nl en VanHaren.nl. In de subcategorie Lingerie & Ondermode zijn Otto.nl, Pabo.nl en Vente-exclusive.com genomineerd. In hoofdcategorie Warenhuizen zijn Bol.com, Hema.nl en Wehkamp.nl genomineerd.

Bij Publieksprijzen bepaalt de consument de winnaar, maar bij de Vakprijzen staat er een vakjury aan het roer. De jury bestaat uit experts uit de branche en redacteuren van mediapartners. Genomineerden mogen zich tijdens de vakjurydag in het Glazen Huis in Maarssen presenteren aan de diverse vakjury’s. Op basis hiervan kiezen de vakjury’s de winnaars van de Thuiswinkel Awards Vakprijzen 2015.

Diverse online modewinkels hebben een vakprijsnominatie in de wacht gesleept. Zo dingt Wehkamp.nl mee in de categorie Beste Mobiele Webwinkel. De webwinkel Jemapppelle.nl is genomineerd voor Beste Startende Webwinkel van Nederland. Voor de Cross Border E-commerce Award is online schoenenwinkel Sarenze.nl een van de genomineerden. In de categorie Beste Webwinkel van Nederland zijn onder andere DeBijenkorf.nl en TopVintage.nl genomineerd.

Thuiswinkel Awards