• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Een volledig veganistisch en duurzaam warenhuis in Den Haag, kan het?

Een volledig veganistisch en duurzaam warenhuis in Den Haag, kan het?

Door Marjolein Stormezand

bezig met laden...

Scroll down to read more

Martha Visser heeft een plan: in 2019 het eerste duurzame en volledig veganistische warenhuis ter wereld openen in Den Haag. Maar daar is wel geld voor nodig. Daarom is zij op CrowdAboutNow een crowdfundingcampagne gestart. Ze hoopt voor het realiseren van de Big V Store minstens 300.000 euro op te halen.

Visser is geen onbekende op het gebied van verkoop van duurzame en veganistische producten. Zeven jaar geleden startte zij haar eerste online winkel gespecialiseerd in duurzame en veganistische producten van herbruikbare boterhamzakjes en opvouwbare flesjes tot biologisch katoenen babykleding, huidverzorging en fair trade decoratie-artikelen.

De markt voor duurzame producten groeit in hoog tempo, is Visser van mening. Op de website van CrowdAboutNow schrijft ze: “De wereld om ons heen verandert en steeds meer mensen zijn zich ervan bewust dat ze niet op dezelfde wijze kunnen blijven leven en consumeren. Dit is het moment om op die vraag in te spelen en het echt groots aan te pakken. In 2019 open ik daarom het eerste duurzame en volledig veganistische warenhuis ter wereld: Big V Store.”

De ondernemer heeft 300.000 euro nodig om haar plannen voor een warenhuis van 500 vierkante meters te verwezenlijken. In het warenhuis is ook ruimte voor een supermarkt met een volledig plantaardig, duurzaam en het liefst biologisch en plasticvrij aanbod en een coffee corner. Wanneer het minimum bedrag is opgehaald zal Big V Store zich vestigen in hartje Den Haag.

Eerder deze week werd de komst van de eerste Vegan Fashion Week aangekondigd.

Big V Store
CrowdAboutNow
Vegan