De online retailgigant Amazon lanceert binnenkort zijn eerste Amazon Go supermarkt in Europa. Het bedrijf introduceert het kassaloze concept eerst op een centrale plek in Londen, zo meldt de Britse krant The Telegraph op basis van bronnen.

De nieuwe winkel zou op een heel centraal punt, vlak bij Oxford Circus, openen en moet als flagshipstore fungeren, melden bronnen van The Telegraph. Wanneer de opening plaats moet vinden is nog niet bekend.

Na de eerste opening in Seattle eerder dit jaar telt de Verenigde Staten inmiddels zeven Amazon Go supermarkten in Seattle, San Francisco en Chicago. Er zouden tevens plannen zijn om het concept naar diverse vliegvelden in de Verenigde Staten uit te breiden.

Amazon Go is een kassaloos supermarkt concept, waarbij men gewoon de winkel binnen kan lopen, artikelen uit de schappen kan pakken en er vervolgens mee de winkel uit lopen. Bij binnenkomst hoeft de klant alleen een mobiele applicatie te openen en te scannen en de rest wordt automatisch bijgehouden zonder dat de klant er nog iets aan hoeft te doen.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN