• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Eerste Europese flagshipstore voor Labellamafia in Amsterdam

Eerste Europese flagshipstore voor Labellamafia in Amsterdam

Door Floor Gijsbertse

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Het Braziliaanse sportkledingmerk Labellamafia zal op 14 november haar deuren openen aan de Herenstraat, in de 9 Straatjes in Amsterdam. Het is de allereerste Labellamafia flagship store in Europa.

Het sportmerk biedt fitness- en sportkleding aan voor vrouwen en mannen. Het pand aan de Herenstraat zal niet alleen gevuld worden met winkelschappen, ook zal het dienen als podium voor brand partnerships en samenwerkingen.

De distributeur, Teuto Bras Nederland BV, is eigenaar van het winkelpand. “We zijn ontzettend enthousiast om de eerste flagshipstore te openen op een plek waar we volledig verliefd op zijn geworden. Deze stap luidt Labellamafia’s internationale uitbreiding in en de fans van het merk kunnen zeker meer coole dingen verwachten in de nabije toekomst", aldus Albert Knuth, Partner van Teuto Bras.

Naast sportkleding van Labellamafia zijn er ook tassen van het label 6 Pack Fitness te koop in de flagshipstore. De winkel zal als enige in Nederland de volledige collectie tassen van het label aanbieden.

Labellamafia is in 2007 opgericht door atlete Alice Matos. Het hoofdkantoor van het sportmerk is gevestigd in Florianapolis in Brazilië. Het merk heeft een online shop in Miami Beach en binnenkort een flagshipstore in hartje Amsterdam.

Beeld: Labellamafia

Labellamafia