Eerste Nederlandse Moss Copenhagen (MSCH) winkel geopend in Amsterdam

Het Deense dameslabel Moss Copenhagen (MSCH Copenhagen) heeft haar eerste Nederlandse winkel in de Utrechtstestraat, Amsterdam geopend. Dat meldt Moss Copenhagen middels een persbericht. Het modebedrijf heeft plannen om dit jaar vier tot zes winkels te openen in Nederland.

Het modemerk opende eerder al een pop-upwinkel in Rotterdam. De winkel in Amsterdam is de eerste monobrand-winkel van Moss Copenhagen in Nederland.

Eerste Nederlandse Moss Copenhagen (MSCH) winkel geopend in Amsterdam

Internationaal retail en e-com manager Rasmus Hjort Kold Skovsgaard legt in het persbericht uit waarom MSCH Copenhagen ervoor kiest om in Nederland eigen winkels te openen: "De interesse van de Nederlandse consument in Scandinavische labels blijft en groeit zelfs. De verkoopresultaten van onze collecties bij onze Nederlandse retailpartners zijn boven verwachting. Bovendien heeft onze retailafdeling veel ervaring met de Nederlanse markt. Deze verschillende factoren geven ons het vertrouwen om meerdere MSCH Copenhagen winkels in deze markt te openen".

Eerste Nederlandse Moss Copenhagen (MSCH) winkel geopend in Amsterdam

MSCH Copenhagen staat naar eigen zeggen voor ‘perfecte basics’ die zijn gemaakt met aandacht voor vakmanschap en authenticiteit. De trend-items in de collectie zijn geïnspireerd op de streetstyle uit Kopenhagen. Het merk lanceert zes vrouwencollecties per jaar. De prijzen variëren van 24,95 euro voor een T-shirt, 169,95 euro voor een paar schoenen en 299,95 euro voor een jas.

Het Deense dameslabel Moss Copenhagen werd opgericht in 2010. In 2011 werd de eerste winkel in Kopenhagen geopend. Op dit moment heeft het modemerk in totaal zestien eigen winkels in Denemarken, Noorwegen en Nederland. Het modemerk wordt in 400 multibrand-winkels in meer dan tien landen verkocht en via grote e-tailers waaronder Zalando, Nelly, About You en Asos.

Eerste Nederlandse Moss Copenhagen (MSCH) winkel geopend in Amsterdam

Moss Copenhagen is gevestigd op op de Utrechtsestraat 50 in Amsterdam.

Beeld: Moss Copenhagen

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN