Eerste tijdelijke winkel voor Tomorrowland festival

Goed nieuws voor trouwe bezoekers van het driedaagse festival Tomorrowland: het evenement opent namelijk een pop-up winkel in Antwerpen. Dat meldt de organisatie van het festival op de website.

De winkel, genaamd Tomorrowland Boutique, zal een conceptstore zijn waar klanten terecht kunnen voor verschillende dingen: van kleding uit de Tomorrowland-wintercollectie tot gadgets. Naast eigen kleding zal de winkel ook items gaan verkopen van Belgische en internationale ontwerpers. Welke ontwerpers dit precies zijn, is nog niet bekend gemaakt.

De organisatie van Tomorrowland verklaarde in een persbericht dat de winkel zich met haar producten richt op jong en oud. Daarnaast kunnen klanten bij de boetiek terecht om meer te weten te komen over de geschiedenis van het festival of om iets te drinken, berichten de Gazet van Antwerpen en Het Laatste Nieuws.

Tomorrowland is een internationaal festival met elektronische muziek dat sinds 2005 elk jaar wordt georganiseerd in de Belgische plaats Boom. De winkel in Antwerpen wordt op 1 oktober geopend door ambassadeurs van de winkel, waaronder ook Dj Yves V. Iedereen kan zich nog tot morgen opgeven om ook in aanmerking te komen om ambassadeur te worden. Van 3 oktober tot drie januari is de winkel open voor publiek.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN