• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • ETQ opent eerste winkel in Amsterdam

ETQ opent eerste winkel in Amsterdam

Door Anne Buis

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Het label ETQ opent zijn eerste fysieke winkel in Amsterdam. De flagshipstore bevindt zich aan de Singel in Amsterdam en zal naast een eigen schoenencollectie ook een selectie aan uniseks labels aanbieden.

De nieuwe flagshipstore heeft een oppervlakte van 320 vierkante meter, verdeeld over twee verdiepingen. In de nieuwe winkel zullen naast het eigen label ook merken als Opening Ceremoney, Han Kjøbenhavn, Maison Kitsuné, Études, ClothSurgeon, Cmmnswdn, Norse Projects en I love Ugly verkrijgbaar zijn. Van deze merken worden er zowel schoenen als kleding en accessoires verkocht.

Het concept is ontwikkeld door Studiojosvandijk, die eerder ook de retailconcepten voor Scotch & Soda, Nike en Precinct 5 voor zijn rekening nam. De stijl van de winkel is minimalistisch, tijdloos, architectonisch, net als de identiteit van ETQ zelf.

ETQ focust zich op drie fundamenten: eenvoud, tijdloosheid en kwaliteit. Alle producten worden met de hand gemaakt in Portugal. ETQ levert wereldwijd aan retailers als Ssence, Hypebeast, Soto Store en End Clothing.

ETQ