De webshop Checkyourbag.nl en dagdealsite Tassenoutlet.com worden per direct door mode e-tailer FashCom overgenomen. De overname moet ervoor zorgen dat FashCom in de top vijf van online tassen verkoopplatformen komt te staan. Het personeel van de webshops behoudt hun baan. FashCom had eerder dit jaar Thebagstore.nl overgenomen, waardoor ze actief werden in de tassen verkoopbranche. Naast tassen richt FashCom zich ook op andere productgroepen met haar zelf opgerichte websites boxers.nl, sokken.nl en zwembroeken.nl.

"Onze eigen webshops groeien allemaal meer dan 50 procent op jaarbasis. Deze overname zorgt ervoor dat we nog sneller tot een behoorlijk volume zullen komen. Checkyourbag.nl past goed binnen de strategie van het bedrijf. De webshop biedt mooie merken aan en heeft een lange historie. Daarom zijn we blij dat we Checkyourbag.nl aan ons portfolio kunnen toevoegen," zegt Stijn Kruijssen, medeoprichter van FashCom, in een persbericht.

FashCom verwacht in 2015 haar portfolio uit te breiden door eigen webshops te lanceren, webshops over te nemen en internationaal uit te breiden.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN