• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Fashion for Good opent pop-up store in Amsterdam

Fashion for Good opent pop-up store in Amsterdam

Door Tessa Guntlisbergen

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Fashion for Good, een duurzaam initiatief opgericht door de C&A Foundation, opent volgende maand voor het eerst een pop-up store in Amsterdam. De tijdelijke winkel zal onder andere in het teken staan van workshops voor de feestdagen.

De pop-up store is van 1 tot en met 24 december gevestigd in de al bestaande Fashion for Good Hub aan het Rokin in Amsterdam. De winkel biedt ruimte aan onder meer een limited edition collectie van T-shirts die zijn ontworpen door AMFI-studenten en ontwikkeld door C&A. Deze shirts zullen voor 12,90 verkrijgbaar zijn.

Daarnaast biedt de pop-up verschillende feestelijke workshops aan waarbij deelnemers cadeaus voor de feestdagen kunnen maken. Ook zijn er DIY-cursussen voor het maken van een sleutelhanger of kaarthouder van hergebruikt leerafval en het creëren van gepersonaliseerde prints voor op een T-shirt. Prijzen voor de workshops variëren van 20 tot 45 euro.

Opgericht door de C&A Foundation, verbindt Fashion for Good merken, retailers, leveranciers en non-profit organisaties met een gezamenlijke ambitie op het gebied van duurzaamheid. Daarnaast ondersteunt het initiatief het opschalen van technologieën, processen en bedrijfsmodellen die de potentie hebben om de industrie te transformeren. Het hoofdkantoor van Fashion for Good is gevestigd aan het Rokin in Amsterdam.

Beeld: Fashion for Good Facebook

C&A Foundation
Fashion For Good