• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Fee Academy opent pop-up store

Fee Academy opent pop-up store

Door Laurie van Deventer

bezig met laden...

Scroll down to read more

Een jaar geleden lanceerde Fee Academy in samenwerking met F&You de Fee Academy. Het is een project om jonge ontwerpers te ondersteunen. Dit opleidingstraject wordt nu afgesloten met een pop-up store bij de Fee concept store in Sittard. Mirte Engelhard, Ine de Haes en Jet Teunis, de drie winnende ontwerpers van 2014, presenteren hier hun nieuwste collectie. De pop-up store is geopend van 9 januari 2015 tot en met 24 januari 2015.

“Ontwerpers die maximaal vier jaar zijn afgestudeerd aan bijvoorbeeld de modeacademie konden zich inschrijven voor het project van Fee. Na een kwaliteitscheck van alle inschrijvingen werden acht ontwerpers geselecteerd. Een professionele jury koos vervolgens drie winnaars die mochten deelnemen aan het project. Mirte Engelhard, Jet Teunis en Ine de Haes zijn de gelukkigen,” zegt Floor Schmeitz in een eerder interview tegen FashionUnited.nl.

Fee Academy is een platform voor mode-, kunst- en designconcepten. Het heeft een conceptstore met café in Sittard en een webshop met exclusieve merken zoals Studioruig en Cheap Monday.

Fee
FEE-academy
Pop Up Store