Fit Swap wint Meester Koetsier Entrepreneur Award 2020

Studenten van de TMO Fashion Business School Fleur Vermeule en Isabelle van den Broek hebben op 8 juli met hun business concept Fit Swap dit jaar de Meester Koetsier Entrepreneur Award gewonnen. Aan de award is een geldbedrag van 10.000 euro verbonden die de winnaars gaan gebruiken om het concept verder uit te werken in het laatste semester van hun studie.

Fit Swap is een sociale fashion app waar gelijkgestemden elkaar kunnen ontmoeten. Geïnspireerd op apps als Tinder en Happn, kan je op de app swipen om matches te vinden, dit keer niet op liefdesgebied, maar op basis van maat en stijl om kleding met elkaar te kunnen uitwisselen. Het idee voor de app ontstond doordat Vermeule en Van den Broek signaleerde dat tweedehandskleding de laatste jaren steeds populairder wordt. De twee hopen dat gebruikers met de app makkelijker unieke items kunnen vinden, zonder uren chatten, zoeken of filteren.

De vakjury die geleid wordt door juryvoorzitter Jan Berger, voormalig CEO van de Bijenkorf, koos Fit Swap als winnaar omdat het concept uniek is, kansrijk en perfect in de huidige tijd past. Er was al een demoversie van de app beschikbaar. Dankzij de Meester Koetsier Entrepeneur Award, die in 2016 in het leven is geroepen door de Meester Koetsier Foundation om ondernemerstalent van TMO te ondersteunen, kunnen zij deze versie nu gaan verbeteren.

Beeld: TMO

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN