• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Forever21 breidt F21 Red concept verder uit

Forever21 breidt F21 Red concept verder uit

Door Anne Buis

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Fast fashionketen Forever21 gaat uitbreiden met F21 Red-winkels. In het komende jaar is de keten van plan om 40 extra winkels te openen, waarmee het totaal aantal F21 Red-vestigingen uitkomt op 70.

Volgens Linda Chang, de vice president of merchandising bij Forever21, heeft F21 Red de potentie om uit te groeien tot een volledige keten met meer dan 500 winkels, meldt WWD. Voorlopig begint de keten echter met drie nieuwe winkels in the Bronx (New York), San Antonio (Texas) en Chicago.

F21 Red startte in 2014 met als doel om families te bedienen. Inmiddels zijn er verschillende Forever21-merken te vinden in het assortiment: 21Men, Forever 21-plus, Forever 21 Girls, Love & Beauty, cosmetica-, lingerie- en schoencollecties.

Chang laat aan WWD weten: “De F21 Red expansie representeert een belangrijke en spannende mogelijkheid voor ons groeiplan en stelt ons in staat om een breed scala van producten tegen concurrerende prijzen te brengen naar nieuwe regionale gebieden voor ons [groeiende] klantenbestand.”

Beeld: Forever21

F21 red
Forever21
forever21 red