• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • G-Star zet in op ‘beleving’ in nieuwe Utrechtse winkel

G-Star zet in op ‘beleving’ in nieuwe Utrechtse winkel

Door Tessa Guntlisbergen

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

G-Star RAW opent donderdag de deuren van een nieuwe winkel in winkelcentrum Hoog Catharijne in Utrecht. Het is de tweede Utrechtse winkel van het denimmerk.

De nieuwe vestiging is sterk gericht op winkelbeleving, zo laat G-Star weten in een persbericht. “We hebben een meeslepende ervaring voor onze klanten kunnen creëren, waarbij we de speciale functies van deze indrukwekkende locatie hebben gemaximaliseerd, terwijl we ook het nieuwste interieurontwerp van G-Star presenteren,” zegt Nico de Jong, G-Star’s General Manager Benelux, in het bericht.

De winkel is voorzien van een ‘3D denimmuur’, hoge raampartijen en een ruimte waar uitleg wordt gegeven over de verschillende pasvormen. Daarnaast is er de samenwerking met de lokale kunstenaar Sven den Hartogh te zien. Hij maakte voor de gelegenheid een kunstwerk, dat in de etalage wordt tentoongesteld.

G-Star RAW werd in 1989 opgericht en volgt de filosofie ‘just the product’. Naast denim biedt het merk schoenen, accessoires en brillenmode. G-Star is verkrijgbaar in zijn eigen winkels in steden als Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven en bij honderden multibrandretailers.

Beeld: G-Star RAW Facebook

G Star Raw