• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Genomineerden NRW Jaarprijs 2018 zijn bekend

Genomineerden NRW Jaarprijs 2018 zijn bekend

Door Tessa Guntlisbergen

bezig met laden...

Scroll down to read more

Winkelcentrum De Barones in Breda en Hilvertshof in Hilversum zijn genomineerd voor de NRW Jaarprijs 2018, dat werd vanochtend bekendgemaakt op het NRW Retailplein. Ook de winkelcentra Koedijkslanden in Meppel, Koningshoek in Maassluis en winkelstraat Catharinasteeg in Leiden maken dit jaar kans op de prijs.

De winkelgebieden worden de komende tijd door Strabo, specialist in vastgoedinformatie, onderzocht op functioneren, klantwaardering en winkelierswaardering voordat op 20 september de winnaar wordt bekendgemaakt. Eerdere winnaars zijn onder andere de Markthal in Rotterdam en het Gelderlandplein in Amsterdam. Afgelopen jaar nam winkelcentrum Kerkelanden in Hilversum de prijs in ontvangst.

De NRW (Nederlandse Raad van Winkelcentra) is een organisatie voor bedrijven en instellingen die zich bedrijfsmatig bezighouden met winkelcentra en hun omgeving. De organisatie reikt sinds 1989 de NRW Jaarprijs uit, een prijs voor de beste retailontwikkelingsprojecten van Nederland, waarbij rekening wordt gehouden met het vernieuwende karakter en de commerciële aantrekkelijkheid voor consumenten en ondernemers.

NRW
nrw jaarprijs
Winkelcentrum