Gerry Weber opent shop-in-shops bij House of Fraser

Het Duitse modebedrijf Gerry Weber International AG zet dit najaar sterk in op de aanwezigheid van het merk in Groot-Brittannië. Gerry Weber opent namelijk bij zeven filialen van het Britse warenhuis House of Fraser shop-in-shops.

In de resterende maanden van 2015 krijgen de warenhuizen in Maidstone, Sutton Coldfield en Glasgow een aparte afdeling van Gerry Weber. De eerste shop-in-shops bij House of Fraser openden in september in Cheltenham, Grimsby en Cardiff. In oktober volgde een shop-in-shop in Leeds. De gemiddelde grootte van de shop-in-shops bedraagt 65 vierkante meter. In totaal heeft het merk 14 shop-in-shops en nog eens 17 eigen winkels in Groot-Brittannië.

Over de precieze redenen voor de samenwerking met House of Fraser wil Gerry Weber geen uitspraken doen. Ook over eventuele verdere uitbreidingsplannen in Groot-Brittannië is nog niets bekend.

Gerry Weber werd in 1973 opgericht en omvat momenteel de vier damesmerken Gerry Weber, Taifun, Samoon en Hallhuber. Het bedrijf heeft meer dan 3.000 verkooppunten in ruim 60 landen, waaronder België, Nederland en de Verenigde Staten. Het bedrijf zette de eerste stap naar Groot-Brittannië in 2008.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN